شنبه 10 آذر 1397 جزئيات ثبت نام شركت در آزمون ورودي دوره دكتري سال 98 شاور عالي سازمان سنجش آموزش كشور از آغاز ثبت نام شركت در آزمون ورودي دوره دكتري سال 98 از امروز سه شنبه 6 آذر خبر داد.
دكتر حسين توكلي ضمن بيان اين مطلب اظهار كرد: ثبت نام براي شركت در آزمون دوره دكتري (پي اچ دي نيمه متمركز) سال 1398 در هفت گروه آزمايشي و 245 كد رشته امتحاني شامل 62 كد رشته امتحاني گروه علوم انساني، 46 كد رشته امتحاني گروه علوم پايه، 60 كد رشته امتحاني گروه فني و مهندسي، 35 كد رشته امتحاني گروه كشاورزي و منابع طبيعي، هفت كد رشته امتحاني گروه آزمايشي هنر، 26 كد رشته امتحاني گروه آزمايشي دامپزشكي و 9 كد رشته امتحاني زبان براي پذيرش دانشجو در دوره هاي روزانه، نوبت دوم (شبانه)، دانشگاه آزاد اسلامي، دانشگاه پيام نور، مراكز آموزشي غيردولتي وغيرانتفاعي و پرديس هاي خودگردان دانشگاه ها از امروز سه شنبه ششم آذرماه 1397 از طريق سايت مركز سنجش به نشاني www.sanjesh.org آغاز مي شود و روز دوشنبه 12 آذرماه پايان مي يابد.
به گفته توكلي، با توجه به ضوابط، هر داوطلب بر اساس علاقه فقط در يك كدرشته متناسب با رشته فارغ التحصيلي در كارشناسي ارشد خود مي تواند در اين آزمون ثبت نام كند.
وي ادامه داد: داوطلبان مي توانند پس از مطالعه دفترچه راهنماي ثبت نام كه امروز همزمان با شروع ثبت نام در سايت سازمان سنجش قرار مي گيرد و اطلاعيه تكميلي اين سازمان كه روز شنبه 3 آذر بر روي سايت منتشر شده است، در مهلت تعيين شده شخصا نسبت به تكميل تقاضانامه اينترنتي ثبت نام اقدام كنند.
مشاور عالي سازمان سنجش آموزش كشور در ادامه افزود: كارت ورود به جلسه آزمون ورودي دوره دكتري نيمه متمركز سال 98 از روز سه شنبه 30 بهمن 97 توزيع مي شود.
وي همچنين تاكيد كرد: داوطلبان از روز سه شنبه 30 بهمن تا ساعت 12 پنجشنبه 2 اسفند مي توانند با مراجعه به سايت سازمان سنجش نسبت به دريافت كارت شركت در آزمون اقدام كنند.
توكلي در پايان خاطر نشان كرد: بر اساس برنامه زماني پيش بيني شده آزمون ورودي دوره دكتري نيمه متمركز سال 98 روز جمعه 3 اسفند 97 در حوزه هاي امتحاني مربوط برگزار مي شود.