سه‌شنبه 18 دي 1397 آغاز ثبت‌نام آزمون زبان دکتری پیام نور از ۲۲ دی

آغاز ثبت‌نام آزمون زبان دکتری پیام نور از ۲۲ دی

رئیس مرکز سنجش و آزمون دانشگاه پیام نور اعلام کرد: متقاضیان شرکت در بیست و هفتمین دوره آزمون زبان دکتری تخصصی (ETPNU) دانشگاه پیام نور از ۲۲لغایت ۲۷ دی ماه فرصت دارند به صورت الکترونیکی و از طریق پرتال دانشگاه پیام نور - مرکز سنجش و آزمون http://azmoon.pnu.ac.ir/Portal/Home جهت ثبت نام اقدام کنند.

دکتر بهنوش سلیم بهرامی ر ضمن اعلام جزئیات برگزاری آزمون زبان دکتری این دانشگاه گفت: بیست و هفتمین دوره آزمون زبان دکتری تخصصی (ETPNU) دانشگاه پیام نور بهمن ماه ۹۷ به صورت الکترونیکی در مراکز اصفهان، تبریز، تهران جنوب، شیراز و مشهد برگزار می شود.

وی با عنوان اینکه آزمون بیست و هفتمین دوره آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور سوم بهمن ماه سال جاری برگزار می شود، زمان دریافت کارت آزمون را از اول تا سوم بهمن ماه اعلام کرد .

دکتر سلیم بهرامی در پایان خاطرنشان کرد: هزینه ثبت نام در این دوره، مبلغ ۸۵۰ هزار ریال بوده که باید به صورت الکترونیکی در هنگام ثبت نام و از طریق سایت پرداخت شود و داوطلبان دقت داشته باشند که به هیچ وجه مبلغ ثبت نام را به صورت دستی و از طریق شعب پرداخت نکنند.