جمعه 5 بهمن 1397 زمان ثبت نام آزمون سراسري سال 98 زمان ثبت نام آزمون سراسري سال 98
24 بهمن زمان ثبت نام آزمون سراسري کارشناسی سال 98

حسين توكلي مشاور عالي سازمان سنجش آموزش كشور اظهار كرد: بر اساس برنامه زماني پيش بيني شده ثبت نام براي شركت در آزمون سراسري تمام دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي كشور دوره هاي شبانه پرديس هاي خودگردان، دانشگاه پيام نور، غيرانتفاعي و فرهنگيان از روز چهارشنبه 24 بهمن ماه 97 آغاز مي شود و تا ساعت 24 روز پنج شنبه 2 اسفند ماه ادامه دارد.
وي گفت: آزمون سراسري سال 98 در روز هاي پنج شنبه و جمعه 13 و 14 تير ماه 98 در حوزه هاي امتحاني سراسر كشور برگزار مي شود.

نکته مهم: با توجه به اینکه احتمالا طبق سنوات قبل، چند رشته از رشته های دانشگاه پیام نور شیراز ( حسابداری،حقوق، روانشناسی ومدیریت) فقط از طریق کنکورسراسری پذیرش خواهند داشت، لذا پیشنهاد می گردد متقاضیان این رشته ها حتما در کنکور سراسری ثبت نام و در آزمون آن حضور یابند.