دوشنبه 8 بهمن 1397 زمان و نحوه ثبت نام از پذيرفته شدگان كارشناسي ارشد فراگير در شهرهاي فارس زمان و نحوه ثبت نام از پذيرفته شدگان كارشناسي ارشد فراگير در شهرهاي فارس بزودي اعلام مي شود.
مديرروابط عمومي دانشگاه پيام نور استان فارس گفت: پس از دريافت اطلاعات پذيرفته شدگان از طرف سازمان سنجش ، علاوه براطلاع رساني جزئيات ثبت نام در سايت دانشگاه(fars.pnu.ac.ir) از طريق پيامك نيز به دانشجويان جديد اطلاع رساني خواهد شد.
ابراهيم اژدري افزود: پذيرفته شدگان فراگير كارشناسي ارشد فعلا نيازي به مراجعه به دانشگاه يا تماس تلفني ندارند.
وي افزود: ثبت نام اوليه اينترنتي و از طريق بارگذاري مدارك در سيستم گلستان خواهد بود و سپس دانشجو اصل مدارك را در تاريخ معين به دانشگاه تحويل و مراحل ثبت نام خود را تكميل مي نمايد.
داوطلبان براي ثبت نام، اصل و تصوير تمام صفحات شناسنامه، اصل و تصوير كارت ملي، 6 قطعه عكس 4×3 جديد تمام رخ با زمينه روشن و پشت نويسي شده، اصل مدرك كارشناسي (ليسانس) ارائه دهند.
دانشجويان سال آخر دوره كارشناسي نيز در صورتيكه حداكثر تا تاريخ 30 بهمن 97 دانش آموخته شوند، مي توانند در رشته قبولي ثبت نام كنند