اطلاعیه برگزیده
فراخوان فعاليت پژوهشي به ازاي خدمت سربازي ويژه دانشجويان دانشگاه پيام نور
فعاليت پژوهشي به ازاي خدمت سربازي

فراخوان فعاليت پژوهشي به ازاي خدمت سربازي ويژه دانشجويان دانشگاه پيام نور
دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتري در رشته هاي «تفسير»، « حكمت اسلامي»، «اديان»، « فقه»، «حديث»،«كلام»، « عرفان و اخلاق رشته فلسفه ( آشنا به پارادايم هاي فلسفه علم، مكاتب فلسفي)» ، «ادبيات ( فارسي، عربي، انگليسي، چيني، اردو، فرانسوي، هندي، آلماني، روسي، ژاپني، ايتاليايي و اسپانيولي، عبري، يوناني، لاتيني، سواحلي و مالايي) »، و رشته هاي ( علوم قرآن و حديث، الهيات و معارف اسلامي، سياسي، حقوق، مديريت، اقتصادي، اجتماعي، روان شناسي، جغرافيا، كتابداري، زيست، فيزيك، شيمي و معماري) كه متقاضي استفاده از مزاياي طرح كسري خدمت و انجام فعاليت پژوهشي به ازاي خدمت سربازي هستند مي توانند رزومه خود را به رايانامه e.e.vakili59@gmail.com ارسال نمايند.
لازم به ذكر است، مركز دانشنامه راهبردي دانا وابسته به دانشگاه و پژوهشگاه عالي دفاع ملي و تحقيقات راهبردي از مراكز تابعه ستاد كل نيروهاي مسلح، در حال تبيين تعريف مداخل راهبردي از ديدگاه زبان هاي جاري، انديشه هاي غيرتوحيدي، آيين ها، اديان، حكمت اسلامي و منابع اسلامي است و در اين راستا از پژوهشگران مايل به استفاده از مزاياي طرح كسري خدمت سربازي دعوت كرده در اين طرح پژوهشي مشاركت نمايند.