اطلاعیه برگزیده
1398/2/4 چهارشنبه
آغاز انتخاب محل آزمون به همراه ضوابط و مقررات در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد
فعال شدن تغییر محل آزمون از تاریخ 07/02/98 لغایت 24/02/98

1- فعال شدن تغییر محل آزمون از تاریخ 07/02/98 لغایت 24/02/98  در سامانه جامع گلستان ( منوي اصلي--> آموزش--> دانشجو -->درخواست ها --> انتخاب مرکز / واحد محل آزمون )
دانشجويان دانشگاه هاي پيام نور سراسر كشور در صورت تمايل مي توانند محل آزمون پايان ترم خود را از تاريخ 7 ارديبهشت الي 24 ارديبهشت، شهر ديگري غير از دانشگاه محل تحصيل ،انتخاب فرمايند.
انتخاب محل آزمون دانشجويان از طريق سيستم گلستان قابل انجام است و نيازي به مراجعه حضوري دانشجو به دانشگاه نمي باشد.
انتخاب محل آزمون صرفا مخصوصا دانشجوياني است كه متقاضي آزمون در دانشگاه پيام نور شهر ديگري غير از محل تحصيل خود مي باشند و ساير دانشجويان نيازي به تعيين محل آزمون ندارند

2- پرداخت کل بدهی شهریه قبل از تاریخ  07/02/98 از طریق پرداخت الکترونیکی در سامانه جامع گلستان (منوي اصلي--> آموزش--> شهریه--> پرداخت الکترونیکی)
3- واریز مبلغ 500.000 ریال به عنوان هزینه تغییر محل آزمون (مبلغ فوق پس از ثبت و اعمال تغییر محل آزمون در سامانه جامع گلستان به شهریه متقاضی اضافه خواهد شد.)
4- با توجه به ظرفیت محدود در مراکز/واحدها به خصوص در مراکز استانی،  الویت با کسانی است که در اسرع وقت نسبت به تغییر محل آزمون و واریز هزینه در سامانه جامع گلستان اقدام نمایند.
5- در صورت تکمیل ظرفیت در هر یک از مراکز/واحدها و عدم امکان افزایش ظرفیت توسط مرکز/واحد مربوطه به دلیل محدودیت امکانات، انتخاب محل آزمون مرکز مورد نظر مقدور نمی باشد.
6- انتخاب محل آزمون در هر یک از 4 مرکز شهر تهران (تهران شمال – تهران غرب – تهران شرق - تهران جنوب) در مقطع کارشناسی مطابق جدول ذیل، صرفاً براساس رشته های تحصیلی ذکر شده در هر واحد امکان پذیر می باشد:
تهران جنوب: حقوق – الهیات - علوم انسانی
تهران شرق: رشته های کشاورزی – هنر و معماری – علوم پایه
تهران غرب: رشته های مدیریت – حسابداری – علوم اجتماعی – اقتصاد
تهران شمال: رشته های فنی و مهندسی
لازم به ذکر است کلیه دانشجویان با عضويت در سامانه 4060 (تنها سامانه ارسال پيامك دانشگاه پيام نور) می‌توانند از طریق سرويس‌هاي پيامكي دانشگاه از تاریخ موضوعات مهم آموزشی (زمان تغییر محل آزمون، زمان دریافت کارت آزمون، پایان زمان ثبت نمرات میان ترم ، نمرات ثبت شده، تاييد شهريه پرداخت شده و ..) اطلاع یابند.