اطلاعیه برگزیده
1398/6/12 سه‌شنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان دکتری سال 98

كليه پذيرفته شدگان ميبايست از تاريخ 98/06/11   الي 98/06/26   جهت پذيرش غير حضوري به سيستم مراجعه نمايند.                             Reg.pnu.ac.ir

خلاصه مراحل پذيرش :
تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش260"
1- كليه پذيرفته شدگان ميبايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند:
- شناسه كاربري: شماره داوطلبي
p981 و گذرواژه : شماره ملي

( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربري ثبت گردد.)
لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.
مثال : شناسه كاربري:
p981300707
گذرواژه: 0061111111
*درصورتيكه با شناسنامه ويا كدملي موفق به ورود به سيستم نشده ايد شماره پرونده خود را در گذروازه وارد نماييد.
2- از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"
تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن
jpg يا jpeg باشد.
3-بعد از تكميل مرحله دوم با مراجعه به مركز قبولي از تاريخ 23 شهريورماه 1398 نسبت به تشكيل پرونده فيزيكي و ثبت پذيرش نهايي اقدام نموده و سپس با شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه جهت ثبت نام و انتخاب واحد از تاريخ 98/06/23 به سيستم مراجعه نماييد.

قبل از انتخاب واحد نسبت به ثبت نام حضوری( از تاریخ 24 شهریور تا 26 شهریور  98 )در مرکز اقدام فرمائید

4- كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت ميباشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از يكي از روشهاي زير نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد:
4-1 دريافت گزارش 163 از مسير زير و پرداخت شهريه :
منوي اصلي --> آموزش --> گزارش هاي آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها--> فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور
4-2 پرداخت الكترونيكي شهريه از مسير زير :
منوي اصلي --> آموزش --> شهريه --> پرداختهاي الكترونيكي دانشجو
5- پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:
ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي

با تشکر اداره تحصیلات تکمیلی پیام نور شیراز –    تلفن  36222244  آقای عباسی