1398/2/7 شنبه
ضوابط و مقررات تغییر محل آزمون در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

ضوابط و مقررات تغییر محل آزمون در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

ضوابط و مقررات تغییر محل آزمون در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به شرح ذیل اعلام شد:

1- فعال شدن تغییر محل آزمون از تاریخ 07/02/98 لغایت 24/02/98 در سامانه جامع گلستان ( منوی اصلی--> آموزش--> دانشجو -->درخواست ها --> انتخاب مرکز / واحد محل آزمون )

2- پرداخت کل بدهی شهریه قبل از تاریخ 07/02/98 از طریق پرداخت الکترونیکی در سامانه جامع گلستان (منوی اصلی--> آموزش--> شهریه--> پرداخت الکترونیکی)

3- واریز مبلغ 500.000 ریال به عنوان هزینه تغییر محل آزمون (مبلغ فوق پس از ثبت و اعمال تغییر محل آزمون در سامانه جامع گلستان به شهریه متقاضی اضافه خواهد شد.)

4- با توجه به ظرفیت محدود در مراکز/واحدها به خصوص در مراکز استانی، الویت با کسانی است که در اسرع وقت نسبت به تغییر محل آزمون و واریز هزینه در سامانه جامع گلستان اقدام نمایند.

5- در صورت تکمیل ظرفیت در هر یک از مراکز/واحدها و عدم امکان افزایش ظرفیت توسط مرکز/واحد مربوطه به دلیل محدودیت امکانات، انتخاب محل آزمون مرکز مورد نظر مقدور نمی باشد.

6- انتخاب محل آزمون در هر یک از 4 مرکز شهر تهران (تهران شمال – تهران غرب – تهران شرق - تهران جنوب) در مقطع کارشناسی مطابق جدول ذیل، صرفاً براساس رشته های تحصیلی ذکر شده در هر واحد امکان پذیر می باشد:

تهران جنوب: حقوق – الهیات - علوم انسانی

تهران شرق: رشته های کشاورزی – هنر و معماری – علوم پایه

تهران غرب: رشته های مدیریت – حسابداری – علوم اجتماعی – اقتصاد

تهران شمال: رشته های فنی و مهندسی

لازم به ذکر است کلیه دانشجویان با عضویت در سامانه 4060 (تنها سامانه ارسال پیامک دانشگاه پیام نور) می‌توانند از طریق سرویس‌های پیامکی دانشگاه از تاریخ موضوعات مهم آموزشی (زمان تغییر محل آزمون، زمان دریافت کارت آزمون، پایان زمان ثبت نمرات میان ترم ، نمرات ثبت شده، تایید شهریه پرداخت شده و ..) اطلاع یابند.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور شیراز