1398/6/9 شنبه
هشدار به داوطلبان فراگير كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور؛

رشد قارچ گونه موسسات بي هويت با عنوان « سامانه ثبت نام فراگير پيام نور»
مديركل روابط عمومي دانشگاه پيام نور از رشد قارچ گونه موسسات بي هويت با عنوان « سامانه ثبت نام فراگير دانشگاه پيام نور» خبر داد و گفت: متاسفانه در آستانه آغاز دوره هاي فراگير كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور، بسياري از موسسات غير مجاز و بي هويت با جعل آرم دانشگاه و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و استفاده از اطلاعات پرتال دانشگاه پيام نور اقدام به ثبت نام داوطلبان براي كارشناسي ارشد فراگير دانشگاه پيام نور نموده اند، كه به هيچ عنوان داراي اعتبار نبوده و وابسته به اين دانشگاه نيستند.
اميرحسين بهروز ضمن هشدار به كليه داوطلبان دوره هاي فراگير كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور افزود: زمان و جزئيات ثبت نام دوره هاي فراگير كارشناسي ارشد فقط از طريق سايت رسمي سازمان آموزش سنجش به نشاني www.sanjesh.org و پرتال دانشگاه پيام نور به نشاني www.pnu.ac.ir انجام مي شود.
وي يادآور شد: موسساتي كه با استفاده از نام و آرم دانشگاه پيام نور و با عنوان دوره هاي آمادگي كارشناسي ارشد فراگير فعاليت مي كنند، از سوي اين دانشگاه فاقد اعتبار بوده و نقشي در پذيرش يا عدم پذيرش دانشجويان ندارند.