1398/9/13 چهارشنبه
زمان ثبت نام غيرحضوري پذيرفته شدگان تكميل ظرفيت كارشناسي ارشد در دانشگاه پيام نور

ضمن تبريك قبولي پذيرفته شدگان تكميل ظرفيت كارشناسي ارشد آزمون سراسري98 ، به استحضار مي رساند: تاريخ شروع ثبت نام غيرحضوري(اينترنتي) پذيرفته شدگان از طريق سيستم جامع گلستان از تاريخ 12 لغايت 17 آذرماه سال جاري است.
توصيه مي شود پذيرفته شدگان عزيز، تصوير مدارك ذيل را با فرم jpg يا jpeg و حجم هر تصوير حداكثر 250 كيلوبايت در سامانه آموزشي ( گلستان ) به آدرس reg.pnu.ac.ir بارگذاري شود:
مدارك لازم:
1 - تصوير صفحه اول / صفحه توضيحات شناسنامه /پشت و روي كارت ملي
2 -عكس 4×3 با زمينه روشن
3 - اصل مدرك كارشناسي
4 -دارندگان مدرك كارشناسي ناپيوسته لازم است اصل مدرك كارداني را ارائه نمايند.
- مدرك مشخص كننده نظام وظيفه(ويژه آقايان)
- تاييديه سهميه فقط براي استفاده كنندگان از سهميه
ضمنا پذيرفته شدگاني كه داراي كد قبولي قبلي در شهريور و مهر 98دانشگاه پيام نور بوده و در نيمسال اول 99/98 انتخاب واحد نموده اند نيازي به ثبت نام غير حضوري ندارند و و در نيمسال دوم 99/98 در رشته / محل جديد فعال مي گردد.
لازم به ذكر است، براي پذيرفته شدگاني كه براي اولين بار قبول شده يا داراي كد قبولي قبلي ساير دانشگاه ها مي باشند و درمرحله تكميل ظرفيت پذيرفته شده اند، ثبت نام به صورت غيرحضوري در سامانه آموزشي گلستان صورت مي پذيرد و پس از پذيرش حضوري امكان ثبت نام و انتخاب واحد در نيمسال دوم 99-98 (مطابق تقويم آموزشي) فراهم مي شود.
پذيرفته شدگاني كه كد قبولي قبلي آنها دانشگاه پيام نور مي باشد و در رشته/ محل هاي جديد فعال شده اند مي توانند براي نيمسال دوم 99-98 ثبت نام و انتخاب واحد (مطابق تقويم آموزشي) نمايند.
بديهي است ثبت نام و انتخاب واحد آنها در نيمسال اول 99-98 به قوت خود باقي است.
روابط عمومی دانشگاه پیام نور شیراز