1398/2/16 دوشنبه
جشن روز روان شناس و مشاور در دانشگاه پيام نور شيراز

جشن روز جهاني روان شناس و مشاور در سالن شهيد مطهري دانشگاه پيام نور شيراز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور شيراز، همزمان با روز جهاني روانشناس و مشاور و به همت انجمن علمي روانشناسي - علوم تربيتي و كانون همياران سلامت روان ، مراسم جشني در سالن شهيد مطهري دانشگاه پيام نور شيراز برگزار شد.
در اين مراسم دكتر مهرداد احمدي رييس دانشگاه پيام نور شيراز و دكتر عليرضا فيلي عضو هيات علمي و رييس نظام روان شناسي و مشاوره استان فارس ضمن تبريك روز روان شناس و مشاور در خصوص جايگاه و اهميت روانشناسي و همچنين نقش مشاور در جامعه سخناني ايراد كردند.
اجراي موسيقي زنده ، تقدير از اساتيد گروه روان شناسي ، تقدير از اعضاي فعال انجمن روان شناسي و كانون همياران سلامت، تقدير از دانشجويان برتر گروه روان شناسي و قرائت سوگند نامه روان شناسي از بخشهاي ويژه جشن بزرگ روز روان شناس بود.
سميه خسروي پوريان دبير انجمن علمي روان شناسي و علوم تربيتي و مژگان اسلامي خواه دبير كانون همياران سلامت دانشگاه پيام نور شيراز هدف از برگزاري اين مراسم را آشنايي دانشجويان با حوزه هاي مرتبط و همچنين شناخت فرصت ها و چالش هاي روان شناسان دانستند.