1398/2/24 سه‌شنبه
برگزاري آزمون آزمايشي سنجش در دانشگاه پيام نور شيراز

3 هزارو ششصد داوطلب در آزمون آزمايشي شركت تعاوني كاركنان سازمان سنجش كشور در دانشگاه پيام نور شيراز به رقابت پرداختند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور شيراز 3 هزارو ششصد داوطلب در آزمون آزمايشي شركت تعاوني كاركنان سازمان سنجش كشور در 3 حوزه ورزشگاه ، انديشه و قلم دانشگاه پيام نور شيراز به رقابت پرداختند.
سعيد مظلوميان معاون دانشگاه پيام نور استان فارس در بازديد از حوزه هاي آزمون آزمايشي سنجش گفت: دانشگاه پيام نور شيرازدر برگزاري ازمون ها بسيار توانمند و موثر عمل كرده است .
وي ضمن تقدير از عوامل اجرايي برگزاري آزمون آزمايشي سازمان سنجش افزود: دانشگاه پيام نور همواره جزء دانشگاههاي پيشگام در امر توسعه آموزش و همچنين تحقق عدالت آموزشي در كشور بوده است.
در اين بازديد سعيد طالبي مدير نظارت و ارزيابي دانشگاه پيام نور استان فارس ، مهرداد احمدي رييس دانشگاه پيام نور شيراز و احمد رستگار معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه پيام نور شيراز، مظلوميان را همراهي كردند.
شركت تعاوني خدمات آموزشي كاركنان سازمان سنجش كشور با طراحي و برگزاري آزمون هاي آزمايشي براي آمادگي دانش آموزان دوره متوسطه، براي سال تحصيلي 98-97 اقدام به طراحي آزمون هاي تابستانه، مرحله اي و جامع براي دانش آموزان پايه يازدهم (سال دوم دوره متوسطه) كه امتحانات نهايي را در پيش دارند ،نموده است.