1398/4/19 چهارشنبه
رقابت هزار و 300 داوطلب كنكور سراسري در دانشگاه پيام نور شيراز

هزارو 300 داوطلب گروه علوم تجربي كنكور سراسري سال 98 در دانشگاه پيام نور شيراز با هم رقابت كردند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور شيراز ، صبح امروز پنج شنبه مورخ 14 تيرماه 98 ، هزارو 300 داوطلب زن گروه آزمايشي علوم تجربي كنكور سراسري سال 98 در سه حوزه دانشگاه پيام نور شيراز با هم به رقابت پرداختند.
محمد حسن صيف رييس دانشگاه پيام نور استان فارس ضمن بازديد از محل برگزاري آزمون سراسري در دانشگاه پيام نور شيراز ، از عوامل اجرايي تقدير و تشكر كرد.
وي ضمن تاكيد بر جايگاه دانشگاه پيام نور در توسعه آموزش عالي گفت : نتايج اوليه اين آزمون دهه اول مرداد اعلام مي شود و داوطلبان پس از آن بايد براي انتخاب رشته هاي دانشگاهي اقدام كنند.
يك ميليون و ۱۱۹ هزار و ۱۵ نفر در آزمون سراسري سال ۹۸ نام نويسي كرده اند كه از اين تعداد ۶۴۸ هزار و ۸۴۵ نفر زن و ۴۷۰ هزار و ۱۷۰ نفر مرد هستند.
در گروه آزمايشي علوم رياضي و فني ۱۶۴ هزار و ۲۴۱ داوطلب، در گروه آزمايشي علوم تجربي ۶۳۷ هزار و ۲۴۶ داوطلب در گروه آزمايشي علوم انساني ۲۸۲ هزار و ۳۰۶ داوطلب در گروه آزمايشي هنر ۲۵ هزار و ۱۳۵ نفر و در گروه آزمايشي زبان هاي خارجي ۱۰ هزار و ۸۷ نفر نام نويسي كرده اند.