1398/6/13 چهارشنبه
مراسم معارفه معاون اجرايي دانشگاه پيام نور شيراز

مراسم معارفه معاون اجرايي دانشگاه پيام نور شيراز در سالن ولايت اين دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور شيراز ف مراسم معارفه دكتر محمد قربان زاده به عنوان معاون اجرايي دانشگاه پيام نور شيراز با حضور روسا و معاونين دانشگاه پيام نور استان فارس و مركز شيراز و جمعي از اساتيد و كاركنان در سالن ولايت اين دانشگاه برگزار شد.
محمد حسن صيف رييس دانشگاه پيام نور استان فارس ضمن تبريك هفته دولت به تشريع ويژگيهاي شخصيتي ، علمي ، مديريتي و پژوهشي معاون اجرايي مركز شيراز پرداخت و بكارگيري هر چه بيشتر از توان و ظرفيت هاي موجود در دانشگاه پيام نور شيراز را مورد تاكيد قرار داد.
وي افزود: بايد بحث جذب درآمدهاي غير شهريه اي و همچنين درآمدزايي و كارآفريني در دانشگاه پيام نور مركز شيراز با جديت پيگيري شود.
مهرداد احمدي رييس دانشگاه پيام نور شيراز ضمن تبريك روز كارمند افزود: با همدلي، همفكري و تجارب ارزنده اساتيد و كاركنان شاهد رشد هرچه بيشتر اهداف دانشگاه در تمامي حوزه ها خواهيم بود.
محمد قربان زاده عضو هيات علمي و استاديار گروه حقوق دانشگاه پيام نور مركز شيراز است كه سوابق اجرايي از جمله مدير گروه حقوق ، الهيات و معارف اسلامي دانشگاه پيام نور استان فارس، مشاور حقوقي دانشگاه پيام نور استان فارس و معاون فرهنگي و امور دانشجويي دانشگاه پيام نور شيراز را در كارنامه خود دارد.
در اين آيين از زحمات دكتر نرگس عباسي معاون اسبق فرهنگي و امور دانشجويي دانشگاه پيام نور شيراز تقدير شد و با اهداي لوح سپاس از اساتيد و كاركنان جانباز سرافراز هشت سال دفاع مقدس تجليل شد.