1398/6/13 چهارشنبه
افتتاح مركز مد‌‌‌‌يريت مهارت آموزي و مشاوره شغلي د‌‌‌‌ر دانشگاه پيام نور شيراز

همزمان با چهارمين روز از هفته دولت مركز مديريت مهارت آموزي و مشاوره شغلي دانشگاه پيام نور شيراز با حضور دكتر صيف رئيس دانشگاه پيام نور استان، دكتر كوشكي مدير كل آموزش فني و حرفه اي فارس، دكتر احمدي رئيس دانشگاه پيام نور شيراز، معاونين و كارشناسان دو مجموعه افتتاح شد.
در آيين افتتاح اين مركز دكتر صيف، رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس گفت: اميدوارم با راه اندازي اين مركز مهارت آموزي و مشاوره شغلي، بخشي از دغدغه دانشجويان دانشگاه پيام نور براي كسب مهارت در كنار درس حل شود.
وي با بيان اينكه اين طرح به عنوان يك طرح مشترك بين دانشگاه پيام نور فارس و اداره كل آموزش فني وحرفه اي استان اجرا خواهد شد، اظهارداشت: دانشگاه پيام نور پس از موفقيت در حوزه هاي آموزشي و پژوهشي، حركت به سمت نسل هاي سوم و چهارم آموزش عالي را با هدف مهارت ورزي فارغ التحصيلان آغاز نموده و گام هاي ارزنده اي دراين خصوص برداشته است.
مدير كل آموزش فني و حرفه اي فارس نيز در سخناني ضمن تشريح ماموريت ها و برنامه هاي سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور گفت: ما در اداره كل آموزش فني و حرفه اي فارس و مراكز تابعه استان به دنبال فراگير كردن گفتمان مهارت آموزي در بين مردم هستيم و تلاشمان در جهت ايجاد نهضت مهارت افزايي مي باشد.
دكتر كوشكي يكي از علل موفقيت جوامع پيشرفته را توجه ويژه به آموزش هاي مهارتي از سنين پايه دانست و بيان كرد: بدليل فقدان مهارت در بين افراد و همچنين تغيير باور عمومي جامعه نسبت به ماهيت شغل معمولا افراد شغل را به پشت ميز نشيني تعبير مي كنند كه اين يك نگرش اشتباه نسبت به مقوله اشتغال است.
وي هدف از راه اندازي مراكز مهارت آموزي و مشاوره شغلي در سطح دانشگاهها را ارائه خدمات مشاوره اي به دانشجويان در جهت شناخت ساختار و ظرفيت هاي نظام آموزش فني و حرفه اي و نيز نياز سنجي آموزشي از دانشجويان و ايجاد بستر مناسب براي استقرار كارگاههاي آموزشي سيار در محل دانشگاهها در جهت ارتقاء سطح مهارت دانشجويان عنوان كرد.
در ادامه دكتر احمدي رئيس دانشگاه پيام نور شيرازنيز گفت: در حال حاضر 9 هزار دانشجو در 120 رشته در دانشگاه پيام نور شيراز در حال تحصيل هستند. وي بيان كرد: علاوه بر اجراي مهارت هاي شغلي مرتبط با رشته ها، زمينه اجراي مهارت هاي عمومي و تخصصي در دانشگاه پيام نور فراهم است.
دكتر احمدي با بيان اينكه بازار كار گنجايش اين همه فارغ التحصيل را ندارد ، خاطر نشان كرد: به همين دليل پيشنهاد مي دهيم دوره هاي مهارت آموزي در رشته هاي مختلف تخصصي و عمومي با بررسي نيازهاي جامعه برگزار شود.