1398/7/7 یکشنبه
جلسه ستاد استقبال از دانشجويان ورودي جديد در دانشگاه پيام نور شيراز برگزار شد

جلسه ستاد استقبال از دانشجويان ورودي جديد
جلسه ستاد استقبال از دانشجويان ورودي جديد در دانشگاه پيام نور شيراز برگزار شد.
با هدف هماهنگي، برنامه ريزي و تبادل نظر پيرامون ارائه راهكارهاي
لازم جهت فرايند مشاوره ، ثبت نام و مراسم استقبال از دانشجويان ورودي جديد برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور شيراز اولين جلسه ستاد استقبال از دانشجويان ورودي جديد با حضور مهرداد احمدي رييس دانشگاه و جمعي از معاونين ، مديران و نمايندگان تشكلهاي دانشجويي برگزار شد.
اين جلسه با هدف هماهنگي، برنامه ريزي و تبادل نظر پيرامون ارائه راهكارها ي لازم جهت انجام مشاوره ، ثبت نام و همچنين برگزاري مراسم استقبال از دانشجويان ورودي جديد برگزار شد و در اين خصوص تصميماتي اتخاذ گرديد.
مهرداد احمدي رييس دانشگاه پيام نور استان فارس ضمن تسليت ايام محرم و صفر و همچنين گراميداشت هفته دفاع مقدس بر اهتمام ويژه جهت استقبال مطلوب از دانشجويان ورودي جديد تاكيد كرد .
حجت الاسلام والمسلمين حافظ ثابت مسئول دفتر نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه پيام نور استان فارس فرا رسيدن هفته دفاع مقدس را فرصتي مغتنم جهت گراميداشت ياد و خاطره شهداي گرانقدر، جانبازان ، آزادگان و ايثارگران دانست و افزود : بايد همواره در جهت حفظ و نشر ارزشهاي دفاع مقدس تلاش كرد .
در اين جلسه در خصوص موارد آموزشي ، فرهنگي ، اجتماعي و همچنين ويژه برنامه هاي آغاز سال تحصيلي جديد ، هفته دفاع مقدس و استقبال از دانشجويان ورودي جديد بحث و تبادل نظر صورت گرفت