1398/7/21 یکشنبه
دانشجويان دانشگاه پيام نور شيراز در آيين رسمي بازگشايي دانشگاه‌هاي استان فارس شركت كردند

آيين رسمي بازگشايي دانشگاه هاي استان فارس
دانشجويان دانشگاه پيام نور شيراز در آيين رسمي بازگشايي دانشگاه هاي استان فارس شركت كردند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور شيراز ، آيين رسمي بازگشايي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي استان فارس با حضور استاندارفارس و جمعي از مسئولان و روساي دانشگاه هاي استان در مجتمع رفاهي دانشگاه شيراز برگزار شد.
روساي دانشگاه پيام نور فارس و مركز شيراز به همراه معاونين ، اساتيد، مديران ، كاركنان و جمعي از دانشجويان دانشگاه پيام نور شيراز در اين آيين شركت كردند.
عنايت اله رحيمي استاندار فارس گفت: دانشجويان بايد به مقوله تحقيق و پژوهش به عنوان يكي از وظايف اصلي خود توجه كنند ضمن اينكه دانشگاه ها زمينه پژوهش، خلاقيت، نوآوري و كارآفريني دانشجويان را فراهم آورند.
سخنراني روساي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي استان فارس ، تواشيح و تقدير از سيده مهتاب نبوي دانشجوي زيست شناسي دانشگاه شيراز ( نخستين دختر پاراتكواندوي ايران ) از بخشهاي ويژه مراسم بود.