1398/7/21 یکشنبه
استقبال از دانشجويان ورودي جديد با اهداء شاخه گل

هيات رييسه دانشگاه پيام نور شيراز با حضور در محل ثبت نام دانشجويان ورودي جديد با اهداي شاخه گل به آنان خوشامد گفت.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور شيراز ، دكتر مهرداد احمدي رييس دانشگاه به همراه معاون و جمعي از مديران ، اساتيد و كاركنان با حضور در محل ثبت نام از دانشجويان ورودي جديد ضمن اهداي شاخه گل ، مقدم انان را گرامي داشت.
رييس دانشگاه پيام نور شيراز افزود: دوران دانشگاه دوراني ارزشمند براي رشد ،پويايي و بالندگي و همچنين تصميم هاي بزرگ است و بي شك بايد دانشجويان از اين فرصت و ظرفيت ايجاد شده نهايت بهره را ببرند.
در اين آيين تعدادي از مسئولين و مديران گروههاي آموزشي به سوالات دانشجويان ورودي جديد در خصوص موارد مختلف علمي ، آموزشي ، رفاهي ، فرهنگي ، پژوهشي و همچنين آشنايي با رشته و آينده شغلي مشاوره دادند.