1398/9/24 یکشنبه
جشن دانش آموختگي 220 دانشجو در دانشگاه پيام نور شيراز

220نفر از دانشجويان دانشگاه پيام نور شيراز، فارغ التحصيلي خود را جشن گرفتند.
معاون دانشگاه پيام نور استان فارس در آيين فارغ التحصيلي 220 نفر از دانشجويان مركز شيراز با اشاره به سطح بالاي عملي فارغ التحصيلان اين دانشگاه، اظهارداشت: موفقيت فارغ التحصيلان پيام نور در رقابت با ساير دانشگا ه هاي كشور در آزمون هاي ارشد و استخدامي مشهود است.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور استان فارس،دكتر سعيد مظلوميان افزود: نظام آموزشي استاندارد، وجود منابع خودآموز و غني، برگزاري كلاس هاي رفع اشكال و امتحانات متمركز در كنار شيوه هاي نوين آموزش الكترونيكي موجب شده دانشجويان پيام نوربا كيفيت بالاي آموزشي فارغ التحصيل و آماده ورود به بازار كار شوند.
وي با اشاره به اينكه بالغ بر170 سال است كه كشورهاي بزرگ دنيا به شيوه آموزش از راه دور به تربيت دانشجو مي پردازند ،اظهارداشت: در حال حاضر دانشگاه پيام نور با 500 مركز وواحد پذيراي 400هزار دانشجو وعلم آموز است.
در بخش ديگري از اين مراسم، رئيس دانشگاه پيام نور شيراز نيز اظهارداشت: با تعامل فارغ التحصيلان با دانشگاه ، انجمن فارغ التحصيلان دانشگاه پيام نور شيراز راه اندازي خواهد شد.
دكتر مهرداد احمدي، تلاش براي بين المللي شدن دانشگاه پيام نورشيراز را يكي از اولويت هاي مهم مسئولين دانشگاه پيام نور در استان فارس ذكر كرد ويادآور شد: بسياري از رشته هاي فعال در دانشگاه پيام نور توانايي تبديل به برند در سطح كشور را دارند.
وي با بيان اينكه ورود به بازار كار شايد اولين چيزي است كه پس از فارغ التحصيلي به ذهن مي آيد خاطر نشان كرد: فضاي دانشگاه ها تئوريكال و متفاوت از فضاي كاراست. پس ياد بگيريم شكست امري عادي در زندگي است و همواره بايد تلاش كرد.
وي در ادامه سخنان خود به بيان چند نكته كليدي براي موفقيت در بازاركار نيز پرداخت و خطاب به فارغ التحصيلان گفت: شبكه ارتباطي خودتان براي ساختن بازاركار آينده توسعه دهيد.ازفضاي شبكه هاي ارتباطي حداكثر استفاده كنيد.تجربه خودتان را افزايش دهيد و در نمايشگاه ها و همايش ها حضور فعالي داشته باشيد.
وي خاطرنشان كرد: توانايي شما زماني كامل خواهد شد كه تمام دانش،تجربه و مهارت ها را به كار گرفته و سطح تجربيات و مهارت هاي خود را افزايش دهيد.
احمدي افزود: فارغ التحصيلي شروع تعامل بيشتر با جامعه است كه اميدواريم فارغ التحصيلان اين دانشگاه بتوانند در آينده چهره هاي موفق شهر و كشور باشند.