1398/10/22 یکشنبه
حضور اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه پيام نور شيراز در مراسم بزرگداشت سردار دلها

حضور اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه پيام نور شيراز در مراسم بزرگداشت سردار سرافراز سپاه اسلام شهيد سپهبد حاج قاسم سليماني
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور شيراز ، اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه پيام نور شيراز به صورت گسترده در مراسم بزرگداشت سردار سرافراز سپاه اسلام شهيد سپهبد حاج قاسم سليماني در حرم مطهر احمدبن موسي شاهچراغ (ع) شيرازحضور يافتند.
در اين مراسم كه همزمان با مراسم تشييع سردار شهيد سپهبد «حاج قاسم سليماني» در كرمان برگزار شد ، مردم ولايتمدار شيراز ضمن گراميداشت ياد و خاطره اين شهيد سرافراز سپاه اسلام ، انزجار خود را از اقدامات آمريكا با طنين شعار مرگ بر آمريكا و مرگ بر اسرائيل نشان دادند.
در مراسم گراميداشت سردار سرافراز سپاه اسلام شهيد سپهبد حاج قاسم سليماني ، سردار احمد وحيدي وزير اسبق دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح، عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام و رييس دانشگاه دفاع ملي به بيان سخناني در خصوص استكبار جهاني پرداخت .
در اين مراسم سروري از مداحان اهل بيت(ع) در وصف شهيد حاج قاسم سليماني مداحي كرد.