اطلاعیه برگزیده
1400/7/14 چهارشنبه
خبر ناگهاني درگذشت زنده ياد خانم زهرا مجاوری از همكاران صدیق
پیام تسلیت جناب آقای دکتر احمدی رئیس محترم دانشگاه پیام نور شیراز به مناسبت درگذشت سرکار خانم زهرا مجاوری کارمند دانشگاه پیام نور شیراز

کل من علیها فان و یبقی وجه ریک ذوالجلال و الاکرام
خبر درگذشت ناگهانی زنده یاد سرکار خانم زهرا مجاوری از همکاران دلسوز و شایسته بازنشسته دانشگاه پیام نور مرکز شیراز موجب تاثر و تالم فراوان گردید.ضایعه درگذشت این همه کار ارزشمند به سختی به باور می‌نشیند لیکن در برابر تقدیر الهی چاره‌ای جز تسلیم و رضا نیست. اینجانب ضمن ابراز همدردی، این ضایعه تاسف بار را به خانواده محترم آن مرحوم و کارکنان دانشگاه پیام نور شیراز و استان فارس تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای آن عزیز سفرکرده رحمت واسعه ی الهی و برای بازماندگان صبر و سلامتی مسئلت می نمائیم.