اطلاعیه برگزیده
تشکیل پرونده فیزیکی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی سال1400

اطلاعیه:
تشکیل پرونده فیزیکی مقطع کارشناسی سال 1400
قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی سال 1400 :
ضمن تبریک به مناسبت راهیبابی به دانشگاه پیام نور با توجه به اعلام عادی شدن وضعیت کرونایی شهر شیراز به اطلاع می رساند جهت تشکیل پرونده فیزیکی و دریافت کارت دانشجویی می بایست به شرح ذیل اقدام گردد :
از روز سه شنبه مورخ 02/09/1400 تا پایان وقت اداری روز شنبه 20/09/1400  (صرفا طبق برنامه زمانبندی و در ساعات اداری 8:30  تا 13:30) با در دست داشتن مدارک ذیل به طبقه دوم ساختمان غدیر دانشگاه پیام نور مرکز شیراز واقع در شهرک گلستان، بلوار علامه دهخدا ، قبل از نمایشگاه بین المللی ، خیابان پیام نور مراجعه نمایند.
تذکر1 : ارائه کارت دانشجویی منوط به تشکیل و تکمیل پرونده فیزیکی می باشد  .
تذکر2 : جهت اعمال پروتکل های بهداشتی و جلوگیری از ازدحام ، رعایت برنامه زمانبندی ، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک الزامی می باشد  .
مدارک مورد نیاز:
  1. اصل و تصویر کارت ملی (پشت و رو) و تمام صفحات شناسنامه
  2. اصل و تصویر مدارک تحصیلی و ریز نمرات (دیپلم متوسطه ، پیش دانشگاهی و یا کاردانی)
  3. رسید تائیدیه تحصیلی (ارزش تحصیلی)  از سایت https://emt.medu.ir/  ( مربوط به مدرک پیش دانشگاهی نظام سالی/ترمی واحدی یا دیپلم نظام قدیم چهارساله و یا متوسطه دوم نظام جدید 3-3-6 )
  4. اصل نامه مربوط به سهمیه قبولی (در صورت استفاده از سهمیه)
  5. اصل و تصویر وضعیت نظام وظیفه (کارت پایان خدمت ، کارت معافیت و ... )
تذکر : آقایان مشمول جهت صدور برگه معافیت تحصیلی (در صورت عدم اقدام تا کنون) با در دست داشتن مدرک پیش دانشگاهی یا دیپلم نظامهای قدیم و جدید به آقای صادق الوعد مستقر در اتاق 114 ساختمان فجر مراجعه نمایند.
  1. چهار قطعه عکس پشت نویسی شده
  2. پرینت گزارش مربوط به ثبت نام غیر حضوری (گزارش 1800)
آموزش مرکز شیراز
جدول زمان بندی ثبت نام اینجا کلیک کنید.