1400/7/2 جمعه
در مراسمي با تجليل از زحمات و تلاشهاي محمد حسين همتيان پور فرد
مسئول جديد بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور شيراز معرفي شد

در مراسمي با تجليل از زحمات و تلاشهاي محمد حسين همتيان پور فرد مسول قبلي حوزه بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور شيراز، محمد شعباني به عنوان مسئول جديد بسيج اين دانشگاه معرفي شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور استان فارس، در ابتداي اين مراسم حسام الدين حقدان مدير فرهنگي دانشگاه پيام نور استان فارس، نقش دانشجويان بسيجي در برگزاري فعاليت هاي فرهنگي دانشگاه را پررنگ و تاثيرگذار عنوان كرد و بر ادامه تعامل بين واحد فرهنگي دانشگاه و بسيج دانشجويي در راستاي توسعه فعاليت ها تاكيد كرد.
يوسفي مسئول ناحيه بسيج دانشجويي استان فارس نيز در ادامه اين مراسم اظهار داشت: عليرغم تعطيلي دانشگاه ها پس از شيوع كرونا، فعاليت هاي بسيج دانشجويي نه تنها كاهش نيافت بلكه شاهد فعاليت هاي متعدد و جهادي بسيجيان در همه زمينه ها خصوصا در مبارزه با كرونا بوده ايم.
وي افزود: در فضاي ملتهب و دلهره آور متاثر از كرونا، دانشجويان بسيجي بدون ترس با فعاليت شبانه روزي به خدمتگزاري مشغول شدند.
دربخش ديگري از اين نشست محمد حسين همتيان پور فرد مسئول سابق بسيج دانشجويي مركز شيراز، به بيان برخي فعاليت هاي صورت گرفته در يك سال اخير پرداخت و اظهار داشت: دانشجويان بسيجي دانشگاه پيام نور شيراز در فعاليت هاي جهادي پيشتاز هستند.
وي برگزاري دوره هاي آموزشي مجازي،برنامه هاي علمي،كرسي هاي آزاد انديشي و... را از جمله فعاليت هاي اجرا شده عنوان كرد و يادآور شد: بزرگترين پرچم سوگواري عزاداري امام حسين (ع) به همت بسيجيان دانشگاه پيام نور شيراز نصب و به اهتزار درآمد.
توزيع ۱۲۰۰ پرس غذا به مناسبت عيد سعيد قربان و توزيع ۱۵ هزار پرس غذا بين نيازمندان در ماه مبارك رمضان، فعاليت هاي ديگر ناحيه بسيج دانشجويي پيام نور شيراز است