1400/9/6 شنبه
رييس دانشگاه پيام نور شيراز:برنامه ريزي هوشمند دانشجويي مقدمه مديريت زندگي پسا دانشگاهي
مراسم استقبال از دانشجويان نو ورود دانشگاه پيام نور شيراز براي نخستين بار از زمان شيوع ويروس كرونا و تعطيلي كلاسهاي حضوري دانشگاهها به صورت حضوري در اين مركز دانشگاهي برگزار شد.

رييس دانشگاه پيام نور مركز شيراز در ابتداي اين مراسم كه با رعايت موازين بهداشتي و بررسي واكسيناسيون شركت كنندگان برگزار شد ضمن گراميداشت هفته بسيج و تبريك ورود دانشجويان نو ورود به دانشگاه، حضور قشر جوان و علاقه مند به تحصيل در محيط علمي و فرهنگي را يك فرصت بي نظير خواند و گفت: دانشجويان بايد براي سالهايي كه در اين محيط هستند برنامه ريزي هوشمند داشته باشند و سعي نموده مهارتهايي كسب كنند تا براي سالهاي پس از دانش آموختگي و پسا دانشگاهي بتوانند زندگي شغلي و اجتماعي خود را بهتر اداره كنند.