1402/4/14 چهارشنبه
دانشگاه پیام نور استان فارس میزبان داوطلبان نوبت دوم آزمون سراسری 1402
معاون آموزشي و پژوهشي دانشگاه پيام نور استان فارس از ميزباني دانشگاه پيام نور استان فارس براي برگزاري نوبت دوم كنكور 1402 خبر داد.

دانشگاه پیام نور استان فارس میزبان داوطلبان نوبت دوم آزمون سراسری 1402
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور شيراز، دكترسعيد زحمتكش ضمن آرزوي موفقيت براي داوطلبان، از برگزاري مرحله دوم كنكور سراسري در مراكز شيراز، فسا، جهرم، داراب، كازرون، فيروزآباد، ، مرودشت، نور آباد، ممسني،آباده، ارسنجان و اوز خبر داد و افزود: در مجموع تعداد 8423 نفر از داوطلبان كنكور همزمان با سراسر كشور، در روزهاي چهارشنبه و پنج شنبه 14 و 15 تير ماه در دو نوبت صبح و عصر در حوزه هاي امتحاني دانشگاه پيام نور فارس به رقابت خواهند پرداخت.
وي اظهار داشت: تدابير و تمهيدات لازم براي برگزاري هرچه بهتر آزمون ها فراهم شده و به ياري خدا اين آزمون ها در كمال صحت و به طور شايسته در مراكز دانشگاه پيام نور استان برگزار خواهد شد.
گفتني است داوطلبان مي توانند از طريق سايت سازمان سنجش آموزش كشور نسبت به دريافت كارت اقدام نموده و بر اساس تاريخ و ساعت مندرج در آن در آزمون كنكور شركت نمايند.
همچنين داوطلبان مي بايست در صورت وجود مغايرت در اطلاعات كارت ورود به جلسه، با مراجعه به باجه هاي رفع نقص پيگيري لازم را انجام دهند.