تحصیلات تکمیلی
1399/12/4 دوشنبه
مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری و تشکیل پرونده مقطع کارشناسی ارشد سال 99

مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری و تشکیل پرونده مقطع کارشناسی ارشد سال 99
1-  اصل شناسنامه به همراه یک سری کپی از تمام صفحات.
2-  اصل کارت ملی به همراه کپی از پشت و روی کارت.
3-  اصل مدرک لیسانس به همراه 2 سری کپی.
دانشجویانی که تعهد خدمت دارند نسبت به تهیه کپی برابر با اصل  مدرک لیسانس از ارگان مربوطه اقدام فرمایند.
4-  اصل مدرک کاردانی (در صورت وجود) به همراه 2 سری کپی.( دانشجویان کاردانی به کارشناسی )
5 - دانشجویانی که تعهد خدمت دارند نسبت به کپی برابر با اصل  مدرک کاردانی از ارگان مربوطه اقدام فرمایند.
6-  اصل ریز نمرات کارشناسی و کاردانی در صورت در دسترس بودن.
7-  عکس پرسنلی 4*3 پشت نویسی شده. ( 4 قطعه به همراه پاکت عکس)
8-  اصل کارت پایان خدمت یا معافیت به همراه یک سری کپی.
9-  تهیه گزارش 260 از سیستم گلستان.( گواهی پذیرش ثبت نام ).
10-  تهیه گزارش 1800 از سیستم گلستان. ( اطلاعات عمومی ثبت نام ).
11-  فرم تعهد پرداخت شهریه.
12- فرم تعهد اصالت مدارک.
13-  گواهی اشتغال و حکم کارگزینی از سازمان مربوطه (برای دانشجویانی که از سهمیه کارمندی استفاده نموده اند.)
14-  تهیه گواهی سهمیه برای دانشجویانی که از سهمیه شاهد و یا ایثارگر استفاده نموده اند.(اعلام کد 16 رقمی در گواهی الزامی است).
تذکر: آن دسته از دانشجویانی که هنگام پذیرش غیرحضوری، موفق به بارگذاری تصویر مدارک خود نشده‌اند سی دی مدارک اسکن شده خود را به همراه داشته باشند. (هر تصویر با  فرمت jpg  یا jpeg  با حجم حداکثر 250 کیلوبایت)
تذکر : دانشجویانی که به سازمان آموزش و پرورش تعهد خدمت دارند بایستی نسبت به کپی مدرک ، حکم کارگزینی و گواهی اشتغال اقدام فرمایند.
توجه: زمان و مکان ثبت نام: از ساعت 8 صبح الی 14  ، ساختمان غدیر- دفتر تحصیلات تکمیلی.
حضور شخص دانشجو جهت احراز هویت الزامی می باشد.